Speciaal bezoek

Die ene koopavond

Voor wie het nog niet weet, ik – Javie Verhoef – hou me al sinds 2006 bezig met vitalizers. Voor mij was de kennismaking met dit – toen nog – bijzondere apparaat een keerpunt en wilde ik iedereen vertellen over vitalizers en wat het voor je doet. Daar ben ik van teruggekomen want ik was veel te enthousiast. Maar ja, dat zijn ervaringen en daar heb ik veel van geleerd.
Wat altijd gebleven is en zeker de laatste paar jaar is mijn passie voor de vitalizer. Het is en blijft wonderbaarlijk wat er in beweging komt als er ergens een vitalizer geplaatst wordt. Je vindt andermans verhalen en ervaringen op de pagina met recensies. En dat is dan nog maar een kleine greep want het is onmogelijk om de ervaringen van iedereen te vermelden.

Bijzondere ervaringen

Als iemand vraagt over de vitalizer vertel ik vaak het verhaal over de mensen die deze vitalizers hebben ontwikkeld: Boudewijn Leliveld en Henk Pannekoek. Bijzondere mensen die ik tot mijn vrienden mag rekenen en daar ben ik maar wat trots op.

Henk is inmiddels al een aantal maal bij Energy Flows geweest maar Boudewijn was tot op heden nog niet in de gelegenheid. Ik vond het dan ook heel bijzonder en voelde me zeer vereerd dat hij begin deze maand zei dat hij op bezoek zou komen. Reden voor een koopavond 😉

Boudewijn heeft in de winkel een aantal dingen gedaan waar ik me over heb verwonderd. Hoe het combineren van verschillende stenen bijna een explosie van energie gaf en bijna letterlijk het licht uit de stenen kwam. Ik had dat nog nooit gezien en wist ook niet dat dit mogelijk was. Heel bijzonder.

Al met al een avond om te koesteren.