Een vitalizer uitproberen?

Dat kan.
Je kunt kiezen voor een kraanvitalizer op bruikleenbasis. Als je onderstaande situatie(s) herkent is bruikleen wellicht een optie.

je hebt gehoord over vitalizers en zou graag eerst willen onderzoeken of een vitalizer iets voor jou is?
je wilt bijdragen aan een beter milieu door een kleine vitalizer mee te nemen op vakantie (geen water in plastic flessen kopen). Vaak ben je dan al bekend met een vitalizer of heb je een vitalizer achter de watermeter
je wilt gewoon eens kijken of een vitalizer überhaupt iets voor jou is

Wat jouw reden ook is soms is het gewoon lastig als je iets niet kunt uitproberen. Bij Energy Flows is uitproberen van een kraanvitalizer mogelijk op basis van bruikleen!

De kraanvitalizer is praktisch, compact en gemakkelijk mee te nemen. Dankzij de meegeleverde koppelingen past deze vitalizer op vrijwel alle kranen!

Je kunt deze vitalizer ook gebruiken voor het inademen.
Klik hier voor informatie over vitale lucht en een filmpje over hoe je een vitalizer gebruikt om in te ademen.

Werkwijze bruikleen

Voor de bruikleen wordt standaard € 1,50 per dag gerekend.

Jij bent verantwoordelijk voor de kraanvitalizer tijdens de bruikleenperiode!

Beschadigingen, vermissing of andere zaken waardoor de kraanvitalizer niet meer kan worden uitgeleend worden in rekening gebracht.

Na de bruikleenperiode

Je bent enthousiast geworden en wilt de kraanvitalizer behouden…
Of misschien overweeg je zelfs de stap naar een vitalizer achter de watermeter zodat je overal in huis of jouw bedrijf de beschikking hebt over vitaal water.

Een kraanvitalizer zit altijd standaard in mijn tas of ik nu in Nederland ben of van een vakantie ergens op de wereld ben maakt niets uit. Ik heb al in zoveel landen profijt gehad van het feit dat ik een kraanvitalizer bij me had. Een aantal landen waar ik geweest ben en met de kraanvitalizer gewoon water kon drinken uit de kraan zijn: België, Frankrijk, Spanje, Canarische eilanden en Israël.

Kraanvitalizer op de wastafelkraan in Egypte.