Eigen projecten

Wij delen graag de ervaringen en foto’s van mensen die bij ons vitalizers hebben aangeschaft. Los van de geplaatste foto’s hebben we nog veel meer kleinere kraan- en/of douche vitalizers verkocht.

Voor verschillende Internationale Koi shows in Nederland en België worden via ons vitalizers ter beschikking gesteld. Vitalizers zijn hierdoor in de ‘koi-wereld’ al langer bekend. Veel vijver-liefhebbers hebben een of meer vitalizers. Meestal voor de beluchting en in een groot aantal gevallen naast beluchting ook op de watertoevoer.

Steeds meer mensen ervaren de positieve werking van vitalizers. Op ons ‘lijstje buitenland’ zien we naast landen in Europa als Spanje, Polen en Frankrijk ook bestemmingen buiten Europa. In november 2018 is de eerste vitalizer naar Thailand gegaan.
Wij zijn zeer benieuwd naar de ervaringen van de mensen daar.

De meeste vitalizers zijn echter in Nederland geplaatst of in gebruik. We vinden het leuk om foto’s van vitalizers te plaatsen die via of door ons zijn verkocht.

Schaf jij een vitalizer bij ons aan en vind je het leuk om in onze fotogalerij te staan? Stuur ons dan een foto van jouw vitalizer samen met jouw bevindingen en ervaringen.
Jouw bijdrage is van harte welkom. Samen met jouw feedback geef je jezelf, anderen en onze omgeving iets terug.

Klik op de foto voor een grotere afbeelding en lees de bijbehorende tekst.

Foto’s en ervaringen zijn met toestemming van de betreffende persoon / personen geplaatst.