Eigen projecten

Ik deel graag de ervaringen en foto’s van mensen die bij Energy Flows vitalizers hebben aangeschaft. Los van de geplaatste foto’s zijn er nog veel meer ‘kleine’ vitalizers voor een kraan- en/of douche verkocht.

Voor verschillende Internationale Koi shows in Nederland en België worden via Energy Flows vitalizers ter beschikking gesteld. Vitalizers zijn mede hierdoor in de ‘koi-wereld’ al langer bekend. Veel vijver-liefhebbers hebben een of meer vitalizers. Meestal voor de beluchting en in een groot aantal gevallen naast beluchting ook op de watertoevoer.

Steeds meer mensen ervaren de positieve werking van vitalizers. Op het ‘lijstje buitenland’ zie ik naast landen in Europa als Spanje, Polen en Frankrijk ook bestemmingen buiten Europa. In november 2018 is de eerste vitalizer naar Thailand gegaan.
Ik ben zeer benieuwd naar de ervaringen van de mensen daar.

De meeste vitalizers zijn echter in Nederland geplaatst of in gebruik. Ik vind het leuk om foto’s van vitalizers te plaatsen die via of door Energy Flows zijn verkocht.

Schaf jij een vitalizer bij Energy Flows aan en vind je het leuk om in de fotogalerij te staan? Stuur dan een foto van jouw vitalizer samen met jouw bevindingen en ervaringen.
Jouw bijdrage is van harte welkom. Samen met jouw feedback geef je jezelf, anderen en onze omgeving iets terug.

Klik op de foto voor een grotere afbeelding en lees de bijbehorende tekst.

Foto’s en ervaringen zijn met toestemming van de betreffende persoon / personen geplaatst.