Internationale mineralenbeurs

Op 3 en 4 oktober 2020 was de Internationale mineralenbeurs in de Broodfabriek in Rijswijk. Een bijzondere sfeer want bezoekers konden niet zomaar binnenlopen en mensen moesten online een ticket kopen. Toch even afwachten hoe dit voor bezoekers zou zijn. Het viel enorm mee en ondanks de situatie was het prima geregeld. Zowel voor ons, als standhouders maar ook voor de bezoekers.

Een kleine impressie van deze 2 dagen.

Vrijdag vroeg op om de stand op te bouwen. In tegenstelling tot de voorgaande keren hadden we nu 2 stands wat dan automatisch ook inhoudt dat er meer spullen mee moeten.

Voor mij zaak om, al ver voordat de beurs begint, uit te zoeken wat wel mee gaat en wat niet. Uiteindelijk wil ik met de stand een goed visitekaartje zijn voor mijn winkel in Soest.

Voor ieder wat wils omdat ik ook aan de ‘kleine bezoekers’ wil denken. Dat ik nu een winkel heb had ik nooit durven dromen. Het geheel is heel lang terug voor mij begonnen als hobby met een passie voor mineralen.

Op vrijdag aan het eind van de middag was de stand opgebouwd en dan hup naar huis om zaterdag alweer vroeg aanwezig te zijn voor de eerste bezoekers.

Wat daarna volgde waren 2 dagen die uitermate gezellig waren. Met complimenten voor de organisatie en iedereen die bijgedragen heeft aan deze fantastische 2 dagen.

Hieronder vind je een impressie van de beurs, beelden zeggen vaak meer dan tekst.

Ik heb mooie en fijne mensen ontmoet, nieuwe contacten gelegd en in de paar momenten ook nog tijd gehad om met mede standhouders en collega’s bij te praten. Hopelijk zien we elkaar weer bij een volgende beurs.

Met dank aan Jacques, Kayleigh en Ingmar want zonder hen waren deze 2 dagen heel anders geweest.

Iedereen bedankt voor de aanwezigheid. Graag zie ik je terug in de praktijkwinkel in Soest of op een volgende beurs.
De praktijkwinkel is geopend op vrijdagen en zaterdagen van 10 – 17 uur.
Adres: Koninginnelaan 19, 3762 DA Soest

Tot ziens,
Javie Verhoef
Energy Flows