Internationale mineralenbeurs 2020

Op 3 en 4 oktober was de Internationale mineralenbeurs 2020 in de Broodfabriek in Rijswijk. Een bijzondere sfeer want bezoekers konden niet zomaar binnenlopen en mensen moesten online een ticket kopen. Toch even afwachten hoe dit voor bezoekers zou zijn. Het viel enorm mee en ondanks de situatie was het prima geregeld. Zowel voor ons, als standhouders maar ook voor de bezoekers.

Een kleine impressie van deze 2 dagen.

Vrijdag vroeg op om de stand op te bouwen. In tegenstelling tot de voorgaande keren nu 2 stands wat ook betekende meer spullen.

Hieruit voortvloeiend al ver voordat de beurs begon uitzoeken wat wel mee gaat en wat niet. Uiteindelijk wil ik ook een goed visitekaartje voor de winkel in Soest zijn.

Voor ieder wat wils want ook aan de ‘kleine bezoekers’ wil ik denken. Uiteindelijk is voor mij de hobby en uiteindelijk passie voor mineralen ontstaan toen ik nog jong was.

Vrijdag einde van de middag was de stand opgebouwd en naar huis om zaterdag al weer vroeg aanwezig te zijn voor de eerste bezoekers. Wat daarna volgde waren 2 dagen die uitermate gezellig waren. Hieronder zie je een aantal foto’s die ik heb gemaakt.

Nieuwe contacten zijn gelegd en in de paar momenten ook nog tijd gehad om met mede standhouders en collega’s bij te kunnen praten. Hopelijk zien we elkaar weer bij een volgende beurs.

Met dank aan Kayleigh, Ingmar en Jacques want zonder hen waren deze 2 dagen toch heel anders gelopen.

Iedereen bedankt voor de aanwezigheid. Graag zie ik je terug in de praktijkwinkel in Soest of op een volgende beurs.
De praktijkwinkel is geopend op vrijdagen en zaterdagen van 10 – 17 uur.
Adres: Koninginnelaan 19, 3762 DA Soest

Tot ziens,
Javie Verhoef
Energy Flows

Scroll Up