Nieuws

Openingstijden December

In de week van 16 tot en met 21 december ben je extra welkom. We zijn dan geopend van:

11 tot 17 uur!

Alle tijd dus om nog een mooi, blijvend en natuurlijk (Kerst) cadeau te shoppen. Bij ons vind je mineralen van ruwe clusters tot mooie plakken of schijven versteend hout. Daarnaast ook mineralen verwerkt in sieraden, van ring tot hanger in diverse prijsklasses.

En niet te vergeten, als je dan toch binnen bent, vraag dan ook eens om een glas gevitaliseerd water. Laat je verrassen door de smaak en kom ervaren wat dat met jou doet?

Ben je van mening dat een vitalizer dan iets voor jou is dan kun je direct een vitalizer aanschaffen of uitproberen. Wist jij al dat het zelfs mogelijk is om op elke locatie waar jij wilt over gevitaliseerd water te kunnen beschikken?
Vraag maar eens naar de mogelijkheden…

Tot ziens in de bijna laatste week van dit jaar

kraanvitalizer

Warme Witte Winter Weken

Afbeelding Wintermarkt Soest

December is begonnen en dat betekent voor veel mensen Sinterklaas, Kerst en natuurlijk Oud & Nieuw. Gezelligheid, cadeautjes, wintermarkten en tja noem maar op.
Voor ons meestal een drukke tijd. Zeker nu steeds meer mensen ons weten te vinden. Mineralen of sieraden waar natuursteen in een hanger, in oorbellen of in ringen zijn verwerkt worden steeds vaker gekocht. Logisch want een mooie steen behoudt zijn waarde.

Stenen worden ook als decoratief gezien en ook daarom vaker aangeschaft. En of dat nu een groot of klein stuk is dat maakt niet uit. Het gaat erom wat jij mooi vindt.

Dit jaar hebben wij besloten deel te nemen aan de Warme Witte Winter Weken. Een traditie die in de wijde omtrek van Soest ieder jaar wordt gehouden bij tuincentrum ‘t Vaarderhoogt. Wij zijn daar te vinden vanaf 1 t/m 4 december in huisje nr 14. Ons huisje heeft de naam: Vitaliteitshuisje gekregen.

Daarmee refererend aan producten die wij hier laten zien en verkopen:

  • Vitalizers – voor het (re)vitaliseren van water
  • Mineralen – decoratief en voor veel mensen ook welzijn

Kom gezellig naar Soest en bezoek ons Vitaliteitshuisje, nr 10.
Wij zijn te vinden bij ‘t Vaarderhoogt, Dorresteinweg 72b , 3763 LL Soest
Meer informatie op de website van ‘t Vaarderhoogt, klik hier >>

We zijn lucky birds … en staan nog een paar dagen langer… tot en met 7 december kun je ons vinden in huisje nr. 14!

Verzamelaar?

Op 16 & 17 november 2019 in de Jaarbeurs Utrecht is Europa’s grootste vintage evenement. Je vindt hier van alles. De plek met de grootste keus voor verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek of tweedehands spullen. Al met al een uitstekende aanleiding om eens een weekendje rond te komen kijken.

Mineralen

Wij, als Energy Flows, zijn die dagen op deze beurs te vinden met mineralen. Ben jij geïnteresseerd in mineralen en/of steengoed? Kom dan langs en zie wat wij in onze collectie hebben.

Vanaf november is het nog eventjes tot de Feestdagen in December. Voor veel mensen een tijd waarin we meer aandacht voor elkaar hebben en elkaar cadeautjes geven. Wij zullen daarom tevens een aantal sieraden meenemen.

We kunnen, gezien de beschikbare ruimte, natuurlijk maar een deel van onze collectie laten zien. Gelukkig hebben we ook nog een fysieke ruimte en ben je daar van harte welkom om te komen kijken.

Vitalizers

Naast mineralen vertellen we je ook graag over een ander product van ons: de vitalizer. Wil je (meer) weten over vitalizers of ben je benieuwd wat dit is? Kom dan liever bij ons in onze praktijkwinkel.

Wil je zo en zo meer weten over dit product en wat het voor jou en je omgeving doet? Beter om dan een afspraak te maken in onze praktijkwinkel waar we je gevitaliseerd water kunnen laten proeven.

Onze praktijkwinkel is in Soest en is open op vrijdagen en zaterdagen van 10 – 17 uur. Wil je specifieke dingen zien op de verzamelaarsjaarbeurs laat het ons dan weten zodat we kijken of wij je hieraan kunnen helpen. Stuur ons gerust een mail met je vraag.

Voor meer informatie over de Verzamelaarsjaarbeurs kijk je op de website, klik hier >>.

Oja, aangezien ook wij op één plaats tegelijk kunnen zijn… onze praktijkwinkel is gesloten in het weekend van 16 en 17 november 2019.

17 – 18 augustus Open Dagen

Meer weten of advies over Vitalizers?

Kom dan het weekend van 17 en 18 augustus naar Nederkoi in Leunen (Noord Limburg).

Javie Verhoef vertelt je graag over zijn ervaringen met vitalizers in relatie met zijn:
– koi vijver
– bonsai bomen

afb Versteend hout koi karper 6,8 kg

Daarnaast nemen wij, Javie en Astrid, een klein deel van onze mineralen collectie uit onze praktijkwinkel in Soest mee.

Leuk als je wel van Koi’s houdt maar geen vijver hebt dan is misschien een koi karper van versteend hout een optie?

Voor het hele programma verwijzen wij je graag naar de website van Nederkoi.

Oranje mineralen

Ja die bestaan zeker maar het is meer een verwijzing naar Koningsdag.

Wij waren aanwezig op de ‘kleedjesmarkt’ in Utrecht. ‘s Morgens nog wel even de afweging ‘gaan we wel, gaan we niet’ maar aangezien de weersverwachting meeviel gegaan met de instelling ‘we zien het wel’.

Een uitstekende parkeerplaats dichtbij de locatie van de kleedjes, alles in onze bolderkar en op weg. Onderweg allemaal mensen met oranje accenten aan: oranje haar, truien, jurkjes (brrr, was best fris) en noem het maar op, het was in allerlei varianten te zien. De sfeer zat erin, leuk en gezellig.

Onze bolderkar bewees, ondanks een scheef en ‘lam’ wieltje weer goede diensten. We waren binnen no-time uitgepakt en klaar voor de dag.

Goed bedacht was ons concept om alles netjes in dozen te laten zodat we snel uitgepakt en na afloop weer snel ingepakt zouden zijn. En wat we merkten is dat het overzichtelijk was voor de mensen die langskwamen. Dat was ook positieve feedback van veel mensen die op deze manier snel konden zien wat we hadden.

Een paar dikke buien zoals voorspelt en we hebben zelfs een beetje hagel op ons hoofd gehad. Over de dag gezien viel het ons heel erg mee en hebben we de spullen maar drie keer af hoeven dekken, handig die dekzeilen!

Japanse varen in creme keramiek potje

Wat we bij ons hadden was een klein deel van onze collectie: Rozenkwarts, Amethist, Bergkristal en nog wat diverse stukken.

En Javie’s trots: Japanse varentjes. Ook deze keer bleek dat deze Japanse varentjes weer een groot succes waren.

Normaal als accentplantje in gebruik bij bonsai’s maar ook bijzonder en goed te houden als solitair plantje in een potje.

Met dank aan onze buren, haha als die dit bericht lezen gaan ze vast lachen. Dankzij hen stonden wij namelijk op deze locatie. Twee broers die we ontmoet hebben in de ‘mineralen’-wereld en waar we gelijk een leuke klik mee hadden. Inmiddels doen we een aantal dingen samen, waaronder deze ervaring. Voor ons een eerste keer maar wie weet, volgend jaar weer…

Terugkijken op deze dag, een succes en een leuke dag.

afb Energy Flows op de 'kleedjes'-markt in Utrecht