Nieuws

Internat. mineralenbeurs

Op 7 en 8 maart 2020 was de Internationale mineralenbeurs in de Broodfabriek in Rijswijk. Voor Energy Flows was het eigenlijk onze echte ‘vuurdoop’ tussen de ‘grote jongens’. Leveranciers, groothandels en andere bedrijven die, soms al ruim 20 jaar, op grote beurzen in binnen- en buitenland aanwezig zijn. En dan komen wij, Energy Flows, die net 2 jaar ons bestaan vieren dit jaar…

Bij het opbouwen waren we nog wel een beetje afwachtend of we het wel goed zouden doen. Is ons aanbod wel zo mooi als wij vinden en hoe vinden onze medestandhouders ons en ons aanbod? En, nog belangrijker, hoe vinden de mensen die rondlopen onze mineralen?

Nou, al vrij snel bleek dat de gedachten die we vooraf hadden volkomen onterecht waren. Zowel de organisatie, medestandhouders en het rondlopend publiek liet herhaaldelijk weten dat het getoonde aanbod volledig voldeed. Een aantal standhouders geloofden zelfs niet dat het onze eerste keer was dat we op een mineralenbeurs stonden. Dat is toch best een mooi compliment die we graag ‘in onze zak’ staken.

Het aantal mensen was, mede door de griep en hieraan gerelateerde ontwikkelingen iets lager dan de jaren ervoor. Het mooie daarvan was echter dat hierdoor meer aandacht en uitleg gegeven kon worden aan de mensen die vragen stelden of meer informatie wilden hebben.

Wij kijken met veel plezier terug op de afgelopen beurs en gaan ons alweer voorbereiden op de volgende beurs.

28 maart – Expo Center Hoevelaken van 10 – 16 uur.
Zie onze agenda voor meer informatie

Onderstaand een impressie van onze stand bij de Internationale Mineralenbeurs in de Broodfabriek

Openingstijden December

In de week van 16 tot en met 21 december ben je extra welkom. We zijn dan geopend van:

11 tot 17 uur!

Alle tijd dus om nog een mooi, blijvend en natuurlijk (Kerst) cadeau te shoppen. Bij ons vind je mineralen van ruwe clusters tot mooie plakken of schijven versteend hout. Daarnaast ook mineralen verwerkt in sieraden, van ring tot hanger in diverse prijsklasses.

En niet te vergeten, als je dan toch binnen bent, vraag dan ook eens om een glas gevitaliseerd water. Laat je verrassen door de smaak en kom ervaren wat dat met jou doet?

Ben je van mening dat een vitalizer dan iets voor jou is dan kun je direct een vitalizer aanschaffen of uitproberen. Wist jij al dat het zelfs mogelijk is om op elke locatie waar jij wilt over gevitaliseerd water te kunnen beschikken?
Vraag maar eens naar de mogelijkheden…

Tot ziens in de bijna laatste week van dit jaar

kraanvitalizer

Warme Witte Winter Weken

Afbeelding Wintermarkt Soest

December is begonnen en dat betekent voor veel mensen Sinterklaas, Kerst en natuurlijk Oud & Nieuw. Gezelligheid, cadeautjes, wintermarkten en tja noem maar op.
Voor ons meestal een drukke tijd. Zeker nu steeds meer mensen ons weten te vinden. Mineralen of sieraden waar natuursteen in een hanger, in oorbellen of in ringen zijn verwerkt worden steeds vaker gekocht. Logisch want een mooie steen behoudt zijn waarde.

Stenen worden ook als decoratief gezien en ook daarom vaker aangeschaft. En of dat nu een groot of klein stuk is dat maakt niet uit. Het gaat erom wat jij mooi vindt.

Dit jaar hebben wij besloten deel te nemen aan de Warme Witte Winter Weken. Een traditie die in de wijde omtrek van Soest ieder jaar wordt gehouden bij tuincentrum ‘t Vaarderhoogt. Wij zijn daar te vinden vanaf 1 t/m 4 december in huisje nr 14. Ons huisje heeft de naam: Vitaliteitshuisje gekregen.

Daarmee refererend aan producten die wij hier laten zien en verkopen:

  • Vitalizers – voor het (re)vitaliseren van water
  • Mineralen – decoratief en voor veel mensen ook welzijn

Kom gezellig naar Soest en bezoek ons Vitaliteitshuisje, nr 10.
Wij zijn te vinden bij ‘t Vaarderhoogt, Dorresteinweg 72b , 3763 LL Soest
Meer informatie op de website van ‘t Vaarderhoogt, klik hier >>

We zijn lucky birds … en staan nog een paar dagen langer… tot en met 7 december kun je ons vinden in huisje nr. 14!

Verzamelaar?

Op 16 & 17 november 2019 in de Jaarbeurs Utrecht is Europa’s grootste vintage evenement. Je vindt hier van alles. De plek met de grootste keus voor verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek of tweedehands spullen. Al met al een uitstekende aanleiding om eens een weekendje rond te komen kijken.

Mineralen

Wij, als Energy Flows, zijn die dagen op deze beurs te vinden met mineralen. Ben jij geïnteresseerd in mineralen en/of steengoed? Kom dan langs en zie wat wij in onze collectie hebben.

Vanaf november is het nog eventjes tot de Feestdagen in December. Voor veel mensen een tijd waarin we meer aandacht voor elkaar hebben en elkaar cadeautjes geven. Wij zullen daarom tevens een aantal sieraden meenemen.

We kunnen, gezien de beschikbare ruimte, natuurlijk maar een deel van onze collectie laten zien. Gelukkig hebben we ook nog een fysieke ruimte en ben je daar van harte welkom om te komen kijken.

Vitalizers

Naast mineralen vertellen we je ook graag over een ander product van ons: de vitalizer. Wil je (meer) weten over vitalizers of ben je benieuwd wat dit is? Kom dan liever bij ons in onze praktijkwinkel.

Wil je zo en zo meer weten over dit product en wat het voor jou en je omgeving doet? Beter om dan een afspraak te maken in onze praktijkwinkel waar we je gevitaliseerd water kunnen laten proeven.

Onze praktijkwinkel is in Soest en is open op vrijdagen en zaterdagen van 10 – 17 uur. Wil je specifieke dingen zien op de verzamelaarsjaarbeurs laat het ons dan weten zodat we kijken of wij je hieraan kunnen helpen. Stuur ons gerust een mail met je vraag.

Voor meer informatie over de Verzamelaarsjaarbeurs kijk je op de website, klik hier >>.

Oja, aangezien ook wij op één plaats tegelijk kunnen zijn… onze praktijkwinkel is gesloten in het weekend van 16 en 17 november 2019.

17 – 18 augustus Open Dagen

Meer weten of advies over Vitalizers?

Kom dan het weekend van 17 en 18 augustus naar Nederkoi in Leunen (Noord Limburg).

Javie Verhoef vertelt je graag over zijn ervaringen met vitalizers in relatie met zijn:
– koi vijver
– bonsai bomen

afb Versteend hout koi karper 6,8 kg

Daarnaast nemen wij, Javie en Astrid, een klein deel van onze mineralen collectie uit onze praktijkwinkel in Soest mee.

Leuk als je wel van Koi’s houdt maar geen vijver hebt dan is misschien een koi karper van versteend hout een optie?

Voor het hele programma verwijzen wij je graag naar de website van Nederkoi.