Over Energy-Flows

Toeval of niet, begin 2017 kwam Javie Verhoef – Vi-Ja-Koi op de gezondheidsbeurs (Utrecht) in contact met Astrid van der Does – YourInnergy. Hun interesse in mensen, gezondheid, preventie en nog veel meer overlapte elkaar en sloot op veel manieren bij elkaar aan.

Javie is al sinds 2006 bezig met deze vitalizers en gefascineerd door de vele toepassingen van een vitalizer. Hij vertelt je graag zijn ervaringen, kennis en geeft advies op dit gebied.

In twee van zijn passies: koi (Japanse karper) en bonsai, spelen vitalizers een zeer belangrijke rol. Water (en lucht) zijn immers noodzakelijk voor koi’s. Het spreekt dan ook voor zich dat zijn vijver voorzien is van vitalizers. Deze staan op het water en op de beluchting.

En voor bonsai geldt, dat voeding essentieel voor een gezonde groei. Javie gebruikt al jaren alleen gevitaliseerd water als voeding.
Meer over Javie, klik hier >>

Astrid heeft de drive mensen te begeleiden op het gebied van vitaliteit en welzijn. Haar interesse gaat vooral uit naar het (her)vinden van balans en evenwicht. Bewustwording en bewustzijn lopen als een rode draad door haar werkgebied.
Meer over Astrid, klik hier >>

afb Astrid en Javie

Hun op elkaar aansluitende interesses en ideeën over water, vitaliteit, gezondheid en preventie hebben al snel geleid tot een samenwerking op het gebied van vitaliteit.

Javie en Astrid hebben in 2018 Energy Flows opgericht:
Als de energie stroomt gaat alles makkelijker

Energy Flows heeft een fysieke locatie in Soest in de vorm van een praktijkwinkel.

Onze praktijkwinkel is op Vr. en Za. geopend van 10 – 17 uur.
Massage en coachingsessies zijn altijd op afspraak, stuur hiervoor een whatsapp naar Astrid of stuur een mail.