Over Energy-Flows

Toeval of niet, begin 2017 kwam Javie – Vi-Ja-Koi op de gezondheidsbeurs (Utrecht) in contact met Astrid – YourInnergy.

Javie is sinds 2006 bezig met vitalizers en heeft ruimschoots ervaring met verschillende toepassingen hiervan. Zijn passies zijn koi en bonsai waarbij water (en lucht) steeds als rode draad aanwezig is. Het spreekt voor zich dat zijn vijver voorzien is van vitalizers voor vitaal water en dat hij vitalizers toepast op de beluchting van de vijver.
Meer over Javie, klik hier >>

Astrid heeft een drive mensen te begeleiden op het gebied van vitaliteit en welzijn. Haar interesse gaat vooral uit naar het (her)vinden van balans en evenwicht. Bewustwording en bewustzijn lopen als een rode draad door haar werkgebied.
Meer over Astrid, klik hier >>

Hun op elkaar aansluitende interesses en ideeën over water, vitaliteit, gezondheid en preventie hebben al snel geleid tot een samenwerking op het gebied van vitaliteit.
afb Astrid en JavieJavie en Astrid werken samen onder de naam Energy Flows.

Je vind hier informatie, tips en ervaringen over o.a. vitalizers, vitaal water en energetische platen. Daarnaast lees je onze ervaringen tijdens de verschillende (koi)-shows en/of beurzen.

Energy Flows blijft in beweging en heeft in Soest een praktijkwinkel geopend. We zijn op Vr. en Za. geopend van 10 – 17 uur. Body-Mind-Massages zijn altijd op afspraak, stuur hiervoor een whatsapp naar Astrid of mail ons.