Projecten

Energy Flows heeft vitalisers geleverd aan onderstaande personen / bedrijven. De namen zijn gepubliceerd met toestemming. De ervaringen en/of recensies van de genoemde personen / bedrijven worden openbaar gemaakt zodra wij deze hebben ontvangen.

Een man – wiens naam niet vermeld mag worden heeft een 1″ vitaliser aangeschaft nadat hij vitaal water heeft geproefd. Zeer verrast door de verandering in smaak heeft hij gekozen voor een vitaliser direct achter de watermeter. “Dan heb ik gelijk overal profijt van vitaal water”, zoals hij zei bij de aanschaf.

Hij ervaart dat vooral zijn haar zachter is na het douchen. Daarnaast vind het het opvallend dat het drinken van water hem nu goed bevalt en niet meer tegenstaat zoals voorheen.

Een man heeft op aanraden van een vriend een douchevitaliser gekocht. Hij ervaart minder last heeft van huidirritatie.

Emiel van de Vijver – De Zeeuwse Akker / Het Voedselbos

afb Zeeuwse Akker
De Zeeuwse Akker / Het Voedselbos

Onze ervaring met Emiel en wat hij doet vonden en vinden wij heel bijzonder. Biologisch boeren op een schaal waar wij wel even van stonden te kijken. Een mooie plek met een uitgebreide en druk bezochte biologische winkel.
Wij waren ook enorm onder de indruk van het Voedselbos. Een locatie in ontwikkeling waar je vanaf 2018 kunt verblijven in een luxe tent. Heerlijke stilteplekken om bij te komen maar zeker ook om trainingen te kunnen geven of volgen. Een aanrader om Emiel te (blijven) volgen in deze en andere ontwikkelingen.

Een dame die anoniem wil blijven heeft, naast een aantal energetische platen een kraan- en douchevitaliser aangeschaft. Zij is zeer verrast door de rust die zij nu in haar huis ervaart nadat de energetische platen op verschillende plaatsen zijn aangebracht en opgehangen.

Een andere plaat ligt tijdens het werk onder haar computer waardoor zij zich veel minder moe voelt. Na het werk verhuist deze plaat naar de koelkast of onder haar fruitschaal om de houdbaarheid en vitaliteit van het eten geoptimaliseerd wordt.