Samen werken loont

Onze vitalizers zijn steeds meer in het bedrijfsleven te vinden. Of dat nu een kantoor is of een boerenbedrijf maakt niets uit. Goed om te weten dat een vitalizer voorzien kan worden van specifieke ‘informatie’ voor bepaalde doelgroepen. Te denken valt aan bijvoorbeeld de toevoeging van een bepaald mineraal bij de teelt van een gewas.

Omdat wij van mening zijn dat het wiel niet opnieuw uitgevonden hoeft te worden delen we graag jouw (meet)gegevens en ervaringen met anderen. Het spreekt voor zich dat we daarbij de privacy van een ieder in acht nemen.

Wij werken graag samen met anderen. Samen werken betekent dat we ervaringen kunnen delen. We helpen elkaar in groei en ontwikkeling. We mogen gebruik maken van elkaars netwerk en samen is er nu eenmaal veel meer mogelijk.

Alleen reis je sneller, samen kom je verder

na plaatsing van een vitalizer

Regelmatig melden mensen bijzondere dingen nadat een vitalizer is geplaatst. Dit kan simpelweg een verlaging van de hoeveelheid kalk in water zijn of het ineens geen elektrostatische schokken meer krijgen.

Op deze pagina foto’s en ervaringen van vitalizers die in of bij een bedrijf geplaatst zijn. Het betreft hier ‘projecten die wij samen met anderen zijn aangegaan’. Klik op een foto voor meer informatie.

Mocht je, naar aanleiding van, informatie op deze pagina meer informatie willen hebben of vragen hebben, neem dan contact met ons op.