Vitalizer voor lucht

Wist je dat een vitalizer ook uitermate geschikt is voor het verkrijgen van meer zuurstof?

Het is gestart met deze bijzondere ontdekking

Eigenlijk is dit misschien wel begonnen met een ‘toevallige toepassing’ van iemand uit de koi-wereld. Deze persoon had – uit kostenbesparing – gekozen voor twee kleine vitalizers voor zijn koi-vijver.

Eén vitalizer heeft hij gebruikt voor het verversen van water. De andere vitalizer heeft hij op zijn luchtpomp geplaatst. Al heel snel zag hij dat er veel meer zuurstof in het water kwam en dat alle vissen in één keer naar de plaats gingen waar de lucht in zijn vijver kwam.

Bovenstaande ontdekking die misschien wel bij toeval ontstond maakt een vitalizer toch echt wel een heel bijzonder apparaat. Naast het positieve effect op water dus ook positief effect op de hoeveelheid zuurstof.

Nu jaren later…

Op basis van deze ervaring of ontdekking zijn de ontwikkelaars van de vitalizers verder gegaan met onderzoek. Nu, jaren later zijn er veel ervaringen van mensen die baat hebben bij een vitalizer voor … meer lucht of beter gezegd: zuurstof.

Een kleine vitalizer voor meer zuurstof wordt door mensen onder andere gebruikt:

  • als je merkt dat je verkoudheidsverschijnselen krijgt of hebt
  • om te inhaleren, denk aan astma, benauwdheid en COPD
  • en zo zijn er meer toepassingen te bedenken

Ik ken zelfs mensen die voorheen gebruik moesten maken van zuurstof uit een fles. Met regelmaat inhaleren via een kleine vitalizer heeft uiteindelijk geleid tot het vaarwel kunnen zeggen van die zuurstoffles. Dat geeft toch wel te denken…
Deze personen zijn consequent geweest en hebben altijd een kleine vitalizer ‘op zak’.

Herken jij jezelf in bovenstaand? Hoe zou het dan voor je zijn als je makkelijker kunt ademhalen of als je je minder benauwd voelt? Onderstaand vind je een filmpje waarin ik demonstreert hoe je via een vitalizer inhaleert.

Wil je meer informatie of heb je vragen hierover? Stuur een mail of kom langs in mijn praktijkwinkel in Soest.