Over Energy Flows

Mijn naam is Javie Verhoef.

In 2006 kwam ik in aanraking met een vitalizer. Toen heel sceptisch want ja, wat moet je moet zo’n ding en goh, dat kan echt niet werken. Toch zo’n vitalizer op mijn vijver geplaatst en ik zag binnen korte tijd duidelijk verschil. De vijver bleef schoon en het schoonmaken van de sponzen was geen stinkklusje meer… En, opmerkelijk genoeg hoefde ik vrijwel geen medicatie of iets dergelijks aan het water toe te voegen. De vissen waren veel beter bestand tegen ziektes en bacteriën.

Ik heb een 1-duims vitalizer op de watertoevoer en een kleine vitalizer op de beluchting van mijn koi-vijver.

afb Vijver Javie Verhoef

Zelfs toen ik op een dag thuiskwam en zag dat iemand chloortabletten in mijn koi-vijver had gegooid (geen idee waarom, maar ik was er echt wel ziek van) bleef 60% van de koi-karpers in leven. Terwijl normaal gesproken een vis gewoon dood gaat. Voor mij was dat echt een teken dat de vitalizer een prominente rol vervulde in de gezondheid van mijn koi’s.

Javie Verhoef

Naast het feit dat ik al ruim 40 jaar schilder- en behangwerk uitvoer vanuit mijn eigen bedrijf Vi-Ja-Koi heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Hier hebben mijn ouders wel een rol in gespeeld. Met regelmaat werd gezegd dat het zonde was dat de winkelruimte leeg stond. Mijn ouders hebben vroeger een viswinkel gehad. De liefde voor mineralen en het feit dat ik meer mensen over vitalizers wilde vertellen bracht iets in een stroomversnelling.

Samen met Astrid opende In maart 2017 Energy Flows, de praktijkwinkel in Soest haar deuren. Vanaf dat moment had ik ineens een winkel met mineralen, vitalizers en bonsai. Vooralsnog 2 dagen in de week ben ik daar te vinden om jou alles te vertellen over vitalizers, mineralen en bonsai. Je bent van harte welkom.

Contact

e-mail sturen | whatsapp | sms

t Javie – 06 517 193 04

KvK 09167649

btw-id NL001223426B97

Energy Flows waterbar

Adres

Koninginnelaan 19

3762 DA  Soest

geopend op:

Woensdag t/m Zaterdag

van 10 – 17 uur

Officieel dealer van:

Aqua Aurora – vitalizers
Leliveld – Maria Cuore Mondiale