Vitale lucht

Misschien heb je al meer gelezen over vitalizers op de website van Energy Flows of heb je via andere kanalen meer gehoord over het gebruik van een vitalizer voor bijvoorbeeld inademen. De ervaring is dat een vitalizer positief een positieve bijdrage levert als je deze gebruikt voor het inademen.

Een toevallige ontdekking...?

Een vitalizer gebruiken voor lucht…. Eigenlijk is dit misschien wel begonnen met een ’toevallige toepassing’ van iemand uit de koi-wereld. Deze persoon had – uit kostenbesparing – gekozen voor twee kleine vitalizers op zijn koi-vijver.

Eén vitalizer op het water voor het verversen van water en de andere vitalizer werd op de beluchting geplaatst. Al heel snel zag hij dat er veel meer zuurstof in het water kwam en dat de vissen in één keer naar de plaats zwommen waar de zuurstof in zijn vijver kwam. Deze ontdekking, die misschien wel bij toeval ontstond, maakt een vitalizer toch best een bijzonder apparaat. Naast – al bekende effecten op het water – ook effect op zuurstof.

Meer onderzoek

Onder andere op naar aanleiding van deze ervaring of ontdekking zijn de ontwikkelaars van deze vitalizer verder gegaan met onderzoek. Nu, jaren later zijn er veel meer ervaringen van mensen die baat hebben bij een vitalizer voor meer lucht of beter gezegd, meer zuurstof.

Zo wordt de kleine vitalizer onder gebruikt door mensen:

Ik ken zelfs mensen die voorheen gebruik moesten maken van een inhalator of zuurstof uit een fles. Het regelmatig inhaleren via een kleine vitalizer heeft bij hen geleid tot het vaarwel kunnen zeggen van de inhalator en zuurstoffles. Dat geeft toch wel te denken…

Deze mensen zijn consequent en hebben altijd een kleine vitalizer ‘op zak’.

Mocht jij een kleine vitalizer hebben en ben je benieuwd hoe het inhaleren in z’n werk gaat kijk dan naar het filmpje waarin ik demonstreer hoe je via een vitalizer inhaleert.