Energy Flows Fluoriet

Luistergesprek

Energy Flows logo

Energy Flows – de naam van mijn bedrijf betekent ‘het stromen van energie.
Levensenergie, van levensbelang. Wat als dat, ook bij jou, weer mag gaan stromen?

Op basis daarvan bedacht ik dat Energy Flows ook daar iets in mag betekenen. Energy Flows staat immers ook voor stromen van energie. De afgelopen jaren heb ik ruimschoots ervaring opgedaan om mensen hun verhaal te laten doen en al dan niet advies en/of begeleiding te mogen geven.

Een luistergesprek kan het begin zijn van heling op meerdere niveaus. Denk aan het gezegde van een gezonde geest in een gezond lichaam en andersom. In mijn winkel wil ik je de tijd en ruimte geven om jouw verhaal te kunnen doen. 

Gezien en gehoord te worden!

Wist je dat
alleen jezelf uitspreken al een positieve effect heeft op de doorstroming van jouw levensenergie?

Een luistergesprek is op afspraak!

Voor wie?

Herken jij jezelf als levensgenieter of merk je dat er ergens in jouw energie iets blokkeert?

Misschien heb jij, in jouw leven, te maken gehad met situaties waardoor jouw levensenergie ‘geblokkeerd’ is geraakt. Je niet meer voluit kunt of durft te leven. Dat je net een klein zetje nodig hebt om weer verder te komen.

Een luistergesprek kan voor jou zijn als jij iets hebt meegemaakt waar je met niemand over kunt spreken en waar je nog steeds last van hebt. Het kan gaan over thema’s waarbij (oude) emoties steeds weer op kunnen spelen en meer. Wat het ook is het kan gewoon besproken worden.

Wie weet geeft een luistergesprek jou handvaten of andere inzichten waardoor je weer verder kunt

Een luistergesprek kan gaan over zaken als:

Iemand die bruist van energie wordt vaak gezien als een levensgenieter. Iemand die alles uit het leven haalt en weet wij hij of zij is. Iemand die goed in verbinding is met zichzelf en in zijn / haar kracht staat

In veel gevallen was alleen luisteren al voldoende. Terwijl voor iemand anders misschien juist die ene tip of het delen van mijn eigen ervaring een andere kijk op de situatie gaf. Wat het ook is, het is altijd fijn als iemand de tijd voor je neemt of wil nemen om gewoon eens te luisteren. Een luistergesprek zie ik als een gesprek waarin jij jouw verhaal kwijt kunt. Als jij daarom vraagt deel ik mijn kennis en ervaring met je.

De keus is aan jou natuurlijk maar het zou kunnen dat in een luistergesprek naar voren komt dat je geholpen kunt worden met extra ondersteuning in de vorm van:

Praktisch

€ 25,- per half uur

jouw bijdrage voor de tijd die ik besteed aan jou.

Afspraak maken

Kom je wanneer de winkel geopend is dan is het afhankelijk van de beschikbaarheid en de tijd of ik ruimte heb voor een luistergesprek. Wil je zeker weten dat er tijd en gelegenheid is dan raad ik je aan om een afspraak met mij te maken.

Je doet dit het best door me een bericht te sturen via whatsapp – 06-51719304 Javie Verhoef