Luistergesprek

Energy Flows – de naam van mijn bedrijf met als betekenis Energie stroomt.

Energie mag weer stromen, dat kan en mag op alle vlakken. Zo noem ik bijvoorbeeld onze levensenergie. Deze levensenergie kan door allerlei omstandigheden en situaties minder stromen of zou zelfs geblokkeerd kunnen worden. Iemand die bruist van de energie wordt vaak gezien als levensgenieter, iemand die alles uit het leven haalt en goed weet wie hij of zij is. Iemand die een goede verbinding met zichzelf heeft en in zijn of haar kracht staat.

Iedereen maakt echter dingen mee die goed en minder goed zijn. Hoe iemand daarmee omgaat is mede bepalend op eventuele effecten van die bepaalde situatie(s). Wanneer een situatie als minder goed wordt ervaren en iemand daar (nog) niet goed mee om kan gaan kan dat effect hebben op de doorstroming van levensenergie. Je verhaal kwijt kunnen zodat je gezien en gehoord wordt kan een verbetering geven op de doorstroming. Zo en zo geldt dat iedereen gezien en gehoord wil worden.

Op basis daarvan bedacht ik dat Energy Flows ook daar iets in mag betekenen. Energy Flows staat immers ook voor stromen van energie.

In mijn winkel wil ik iedereen de tijd en ruimte geven. Uiteraard om gewoon lekker rond te kijken maar ook om je te laten ervaren.

De afgelopen jaren heb ik ervaren dat ik veelvuldig gesprekken met mensen heb die vertellen dat zij nergens terecht kunnen met hun verhaal of probleem.

Een luistergesprek kan het begin zijn van heling op alle niveaus. Daarbij zou gedurende het gesprek naar voren kunnen komen dat je wellicht extra ondersteuning nodig hebt. Dit zou bijvoorbeeld kunnen zijn in de vorm van:

Zomaar een paar voorbeelden maar er zijn veel meer onderwerpen de revue gepasseerd. DIepgaande gesprekken over wat mensen hebben ervaren en wat de impact hiervan is geweest in hun leven en soms nog steeds hebben. Thema’s waarbij emoties weer op kunnen spelen en meer. Wat het ook is het kan gewoon besproken worden.

In veel gevallen was alleen luisteren al voldoende. Terwijl voor iemand anders misschien juist die ene tip of het delen van mijn eigen ervaring een andere kijk op de situatie gaf. Wat het ook is, het is altijd fijn als iemand de tijd voor je neemt of wil nemen om gewoon eens te luisteren. Een luistergesprek zie ik als een gesprek waarin jij jouw verhaal kwijt kunt. Als jij daarom vraagt deel ik mijn kennis en ervaring met je.

Praktisch

luistergesprek

€ 25,- per half uur

Dit tarief is jouw investering voor de tijd die ik besteed aan jou.

Afspraak maken

Kom je wanneer de winkel geopend is dan is het afhankelijk van de beschikbaarheid en de tijd of ik ruimte heb voor een luistergesprek. Wil je zeker weten dat er tijd en gelegenheid is dan raad ik je aan om een afspraak met mij te maken.

Je doet dit het best door me een bericht te sturen via whatsapp – 06-51719304 Javie Verhoef