Vitalizers

Energy Flows is officieel dealer van de Aqua Aurora vitalizer. Een product van Nederlandse bodem, gemaakt van duurzaam RVS 316. Deze vitalizer(s) schaf je aan, vragen geen onderhoud of stroom. Geen gebruik van toevoegingen nodig.
(Laten) plaatsen en klaar… gevitaliseerd water daar waar jij wilt en wanneer jij wilt.

Wij bieden onderstaande vitalizers aan:
Klik op het betreffende artikel voor meer informatie

Prijzen

De prijzen van onze vitalizers beginnen bij € 180,-
Een energetische plaat kost € 125,-. We hebben nu ook 5G platen… (€ 245,-).

Weet je wat je wilt dan is het mogelijk een vitalizer op te sturen.
Om jou echter een juiste vitalizer te adviseren, ééntje die echt bij jou past gaat onze voorkeur uit naar persoonlijk contact.

Wij bieden dat met onze praktijkwinkel die op vrijdag en zaterdag open is van 10 – 17 uur. Je bent dan welkom om de vitalizers te zien, te voelen en natuurlijk om gevitaliseerd water te proeven.

Buitenland

Woon je in het buitenland en wil je advies of meer informatie dan is een skype call of iets dergelijks mogelijk. Hiervoor maken wij dan een afspraak zodat we voldoende tijd voor elkaar hebben.

Het versturen van een vitalizer naar het buitenland komt regelmatig voor en is tot nu toe steeds zonder problemen gebeurd. Inmiddels zijn vitalizers van ons te vinden in Japan, Polen, Thailand, Spanje, Belgie en meer landen volgen.

Overige producten om te vitalizeren

Wij bieden naast bovenstaande vitalizers ook andere wijzen van vitalizers. Een mooi en praktische manier is gebruik te maken van een zogenaamd waterstaafje.

Het waterstaafje maakt gebruik van een magnetisch (kracht)veld. Gebruik is simpel:
Plaats het waterstaafje in een glas, fles, karaf of bidon en laat dit zo lang als jij wilt in het water. Roeren mag maar hoeft niet.

De prijs van een waterstaafje is € 35,-

Meer informatie over de mogelijkheden en/of toepassingen en prijzen geven wij graag als je een mail stuurt.
Mail ook als u een afspraak wilt maken voor advies of informatie bij u thuis of in uw bedrijf.

Water ‘proeven’ of voelen…

Water voelen? Ja dat kan. Veel mensen ervaren een smaak verschil of merken iets anders in de mond bij de verschillende vitalizers. Een aantal mensen proeft weinig of geen verschil maar kan juist weer beter een verschil voelen. Leuk en leerzaam want ook bij water geldt… smaken verschillen.

Voor groepen geïnteresseerden is het mogelijk een afspraak te maken waarbij wij een ‘water-proeverij‘ verzorgen.

Je kunt dan kennismaken met de verschillende smaken en mogelijkheden van water. Wij delen graag onze kennis en ervaring over toepassingen en gebruik van vitalizers voor water en lucht. Natuurlijk is er ruimte voor het stellen van vragen of meer specifieke informatie.

Wil je na afloop een vitalizer aanschaffen dan is dat mogelijk. Wil je een afspraak om mogelijkheden en advies op het gebied van vitalizers voor jouw specifieke situatie door te nemen dan maken we gewoon een afspraak bij jou op locatie. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn.

Ons bezoeken kan ook

Ben je op vrijdag of zaterdag in de buurt van Soest? Kom naar onze mineralenwinkel aan de Koninginnelaan 19.
Verwonder je over hoe water kan smaken, onze mineralen of maak kennis met onze andere producten en diensten.
Wij zijn op Vr. en Zat. geopend van 10 – 17 uur.