Energy Flows Maria Cuore Mondiale

Maria's energie

Werken met Maria-energie omvat het openen voor de liefdevolle en zuivere energie die geassocieerd wordt met Maria, een spirituele figuur met diepgaande symboliek in verschillende spirituele tradities. Maria-energie staat bekend om haar compassie, helende kracht en spirituele begeleiding. In het werken met Maria-energie streeft men naar het ontvangen en kanaliseren van deze verheffende kracht om persoonlijke groei, heling en spiritueel bewustzijn te bevorderen.

Maria-energie wordt vaak geassocieerd met onvoorwaardelijke liefde, zachtheid en bescherming. Mensen die met deze energie werken, proberen in contact te komen met de zuivere en genezende aspecten ervan, om innerlijke rust te vinden, emotionele balans te herstellen en spirituele inzichten te verkrijgen. Dit proces kan meditatie, gebed, visualisatie of andere spirituele praktijken omvatten, en het doel is vaak om een diepere verbinding met de eigen ziel en het goddelijke aspect van het universum te cultiveren.

Met Maria-energie werken is een persoonlijke en spirituele reis die streeft naar het brengen van liefde, genezing en spirituele verlichting in iemands leven.

Noem het dan wat je wilt maar Maria kwam onverwacht op mijn pad.
Eerst de Maria Cuore Mondiale, gevolgd door Maria zelf.
Bijzonder hoe beiden elkaar aanvullen voor mij.
Ik nodig je van harte uit om beide ‘dames’ te ontmoeten en wie weet hebben ook jullie een klik met elkaar.

Maria Cuore Mondiale

Energy Flows Maria Cuore Mondiale
Een “dame’ die je niet moet onderschatten. Je voelt je erdoor aangetrokken of hebt er niets mee. Deze ‘kristallen bol’ met de naam Maria Cuore Mondiale. Vanaf het moment dat ik deze bol in mijn handen heb gehad voelde ik dat ik er iets mee mocht doen. Wat dat was wist ik nog niet maar dat zou zich vanzelf tonen. De afgelopen tijd kwamen er genoeg andere uitdagingen op mijn pad en ben ik niet bewust met deze bol bezig geweest. Ineens begin september was het moment daar… Ik had een afspraak bij Boudewijn Leliveld, voor een sessie voor mezelf, In deze sessie kwam duidelijk naar voren dat het nu tijd was… vanaf dat moment mocht ik deze prachtige kristallen bol aanbieden!
Ga maar uitproberen wat deze kristallen bol voor en met jou gaat doen‘, werd erbij gezegd. Leuke uitnodiging… Ik ervaar en zie dat er een heel nieuwe wereld en dimensie geopend wordt met deze bol. Wat deze bol voor jou kan doen… geen idee maar dat er allerlei processen in gang gezet worden is me inmiddels wel duidelijk geworden. De mensen die al beschikken over deze bol laten allemaal weten dat er van alles is gebeurd sinds zij deze bol in huis hebben. Zonder in detail te treden kan dat zijn dat men allerlei dromen heeft, visioenen, verwerking van oude stukken en meer.

Maria

Onverwacht kwam, bij een volgend bezoek aan Boudewijn, deze dame erbij.

Deze Maria vult misschien bovenstaande energie wel aan, ik weet het eigenlijk niet zo heel goed. Sinds ik deze dame in huis heb gehaald is er wel wat veranderd in de energie die in mijn huis is. Het is lastig te beschrijven maar wat zo in me opkomt is dat ik het gevoel heb dat alles zachter is, liefdevoller.

Goed om te weten

Deze Maria is zeer beperkt in oplage
en daarom niet altijd verkrijgbaar.

Energy Flows Maria

Voor wie

Zoals Boudewijn als boodschap meegaf citeer ik hierbij wat hij zei:
De Maria Cuore Mondiale is voor ‘de nieuwe mens’. Jij weet als geen ander of jij dat bent en voelt ongetwijfeld dat dit met jou resoneert. Het beeld Maria is bedoeld voor meer verbinding met ‘boven’.

Benieuwd naar deze ‘dames’? Kom naar de winkel en ervaar of en zo ja, wat Maria met jou doet.

Energy Flows Maria Cuore Mondiale