Energy Flows Maria Cuore Mondiale

Maria Cuore Mondiale

Je voelt je erdoor aangetrokken of hebt er niets mee. Deze ‘kristallen bol’ met de naam Maria Cuore Mondiale.

Vanaf het moment dat ik deze bol in mijn handen heb gehad voelde ik dat ik er iets mee mocht doen. Wat dat was wist ik nog niet maar dat zou zich vanzelf tonen. De afgelopen tijd kwamen er genoeg andere uitdagingen op mijn pad en ben ik niet bewust met deze bol bezig geweest. Ineens begin september was het moment daar… ik had een afspraak voor een sessie voor mezelf en in deze sessie kwam duidelijk naar voren dat het nu tijd was… vanaf dat moment zou ik deze prachtige kristallen bol mogen aanbieden!

Ga maar uitproberen wat deze kristallen bol voor en met jou kan doen werd erbij gezegd. Leuke uitnodiging en ik zie dat er een heel nieuwe wereld en dimensie geopend wordt met deze bol. Wat deze bol voor jou kan doen… geen idee maar dat er allerlei processen in gang gezet worden is me inmiddels wel duidelijk geworden.

De mensen die al beschikken over deze bol laten allemaal weten dat er van alles is gebeurd sinds zij deze bol in huis hebben. Zonder in detail te treden kan dat zijn dat men allerlei dromen heeft, visioenen, verwerking van oude stukken en meer.

Voor wie?

De Maria Cuore Mondiale is voor ‘de nieuwe mens’. Jij weet als geen ander of jij dat bent en voelt ongetwijfeld dat dit met jou resoneert. 

Benieuwd naar deze ‘dame’? Kom naar de winkel en ervaar wat deze kristallen bol met jou doet.

Energy Flows Maria Cuore Mondiale

Openingstijden Energy Flows

De winkel is geopend op:

Donderdag – Vrijdag – Zaterdag

van 10 – 17 uur