Ervaringen van anderen

Natuurlijk is het leuk om de ervaringen van Energy Flows en mijzelf te delen maar nog leuker vind ik het om de ervaringen van anderen met jou te delen. Op deze pagina dan ook aandacht voor mensen die een vitalizer hebben aangeschaft of in bruikleen hebben gehad of gewoon een leuke ervaring willen delen over Energy Flows.

Goed om te weten dat jouw privacy altijd gerespecteerd wordt.
Plaatsing van een ervaring / recensie is altijd en alleen na jouw toestemming. Jij geeft ook aan of jouw ervaring met of zonder voornaam geplaatst wordt.

Vitalizers en het buitenland

Een mooie combinatie want – uit eigen ervaring – weet ik dat het toepassen hiervan de waterkwaliteit aanzienlijk verbeterd.
Zo heeft mijn zus, die in Israel, woont al jaren een aantal vitalizers in gebruik. Onder andere op de watertanks die gebruikt worden. Iets wat vrij snel veranderde was dat de nagels sterker waren. Dat naast het feit dat het water nu goed te drinken was.

 

Inmiddels zijn via Energy Flows al vitalizers naar Spanje, Polen, Amerika, Thailand en andere landen gegaan en dat breidt zich alleen maar uit.

Griekenland

Maart 2022 op een woning in Griekenland.
Eigenaren zijn, zoals ze aangeven: ‘heel blij met hun vitalizer.’

Kraanvitalizer – juni 2021
Zo bijzonder, dit moet ik met je delen. Ik had eigenlijk maandag een afspraak willen maken met mijn huisarts in verband met eczeem op mijn handen. Nu heb ik een kraanvitalizer en het is ongelooflijk maar de eczeem is nu al zo goed als verdwenen.
Een vrouw die anoniem wenst te blijven.

afb Kraanvitalizer met koppelingen

Ouroboros Massa 1-duims vitalizer – juni 2021
Wauw, dit is echt heel cool… en lekker. Hier ben ik heel blij mee.
Ik ga mijn ervaringen delen met anderen want iedereen zou zo’n apparaat moeten hebben!
Ton – Soest

Ouroboros Massa 1-duims vitalizer – juni 2021
Mooi dat ik nu ook in mijn bedrijf mensen kennis kan laten maken met gevitaliseerd water.
Jacques Roth – Blits World Minerals

Oriental – juli 2018
Wij hebben in 2018 een vitalizer aangeschaft bij Javie en Astrid. Na een mindere ervaring met een andere vitalisator hebben we uitgebreid overleg gehad met zowel Javie als Astrid alvorens tot aankoop over te gaan. Heel prettig was het contact. Geen vraag was te veel. Niet alleen telefonisch overleg vond plaats, ook in de winkel zelf hebben we gesproken over de diverse mogelijkheden en zijn meerdere watervarianten geproefd. Daarbij is ook uitgetest via electro-acupunctuur wat passend water was voor ons, in onze thuissituatie. Toen bleek al snel dat er maar 1 systeem voor ons passend was.
Nadat we de keuze gemaakt hadden, hebben Javie en Astrid de vitalizer thuis bezorgd. Heel prettig is alles verlopen. En nog steeds hebben we contact indien wenselijk. Ik kan het product als de begeleiding van Javie en Astrid dus aan iedereen aanbevelen die overweegt een vitalizer te willen gaan aanschaffen.
Anoniem

afb Oriental vitalizer
Kraanvitaliser – juli 2018 ‘He dit is oud water’, vertelde iemand die gevitaliseerd water dronk. En met oud water bedoelde zij dat dit water was zoals zij het zich van vroeger kon herinneren. ‘Gewoon lekker en fris van smaak’. Anoniem
Kraanvitaliser – juli 2018 ‘He dit is oud water’, vertelde iemand die gevitaliseerd water dronk. En met oud water bedoelde zij dat dit water was zoals zij het zich van vroeger kon herinneren. ‘Gewoon lekker en fris van smaak’. Anoniem
1-duims vitalizer – juli 2018 Wij vinden het een verrijking om vitaal water te gebruiken. Wij hebben een vitalizer in huis sinds 2007 en kunnen er niet meer buiten! Fam. J.W. Verhoef

Gevitaliseerd water – mei 2018
Ik wil iets met je delen. Ik zat op Lanzarote en daar is mijn oog gaan ontsteken. Dit is besmettelijk en ging ook steeds verder rondom mijn oog. Het was echt akelig. Nou ja, ik was niet in Nederland en had wel jouw kleine flesje met water bij me. ‘s Nachts heb ik een nat watje op mijn oog gelegd. Verschrikkelijk veel pijn en toen dacht ik nog ‘dat trek ik niet’ ik moet dat op een andere manier oplossen.
Toen heb ik toch steeds meer met water en een paar druppeltjes mijn oog nat gemaakt en het is dus genezen! Prachtig he?
Jeannette

afb 2018-05 gevitaliseerd waterzuurstofrijk

Vitalizer (douche en kraan) – maart 2018
Achtergrondinformatie: Ik heb al heel lang huidproblemen omdat het kraanwater mijn huid irriteert.
Ik moet het even kwijt. Ik stond gisteravond voor het eerst onder de douche met vitalizer en ik voelde al mijn poriën open gaan alsof ze verstopt waren geweest. Ik kreeg het gevoel dat ik meer lucht kreeg via mijn huid omdat mijn huid weer kon ademen. De hele nacht ging dat gevoel door terwijl ik in bed lag, een verademend effect.
Mijn hele huid, de droogheid en daardoor jeuk ondanks het insmeren is weg en ik heb het idee dat mijn huid zich hersteld, er zit nu zo’n rust in en ik krijg lucht. Ik vind, het is zo bijzonder dat ik mijn huid voel ademen. Ik ga zo weer onder de douche. (Later bleek dat er tijdens het douchen geen heftige reactie meer kwam alsof mijn huid al zijn inhaalslag had gemaakt. Wel blijft het heerlijk zacht water dat mijn huid niet belast maar support.)
Ik ben er zo blij mee, ik kan het je niet vertellen. Mijn huid heeft het zo hard nodig. Het gekke is gewoon, nou ja, dit moest ik je kwijt.
Jeannette

Vitalizer douche

Vitalizer (douche en kraan) – maart 2018
Mijn lichaam en ziel voelt harmonie , water heeft zo positief effect op mij en mijn lichaam, ben zo dankbaar en gun het iedereen, voel mij meer geaard, ik weet niet of het alleen door het water of ook dat ik mijn innerlijke strijd heb overwonnen en mijn angsten los heb gelaten en nu vrij ben van al beperkingen die ik had en voelde.
Misschien is het een combinatie van water en waar ik nu sta en de belofte die ik mijzelf heb beloofd ???
Noëlle

afb vitalizers

Energetische plaat – maart 2018
Ik wil jullie uit mijn hart bedanken, ik slaap nu goed en mijn hoofdpijn is minder geworden

Energetische plaat

Vitalizer in huis – Augustus 2017
Een man – wiens naam niet vermeld mag worden heeft een 1″ vitalizer aangeschaft nadat hij vitaal water heeft geproefd. Zeer verrast door de verandering in smaak heeft hij gekozen voor een vitalizer direct achter de watermeter. “Dan heb ik gelijk overal profijt van vitaal water”, zoals hij zei bij de aanschaf.
Hij ervaart dat vooral zijn haar zachter is na het douchen. Daarnaast vind het het opvallend dat het drinken van water hem nu goed bevalt en niet meer tegenstaat zoals voorheen.
Anoniem

Douchevitalizer – November 2017
Een man heeft op aanraden van een vriend een douchevitalizer gekocht. Hij ervaart minder last heeft van huidirritatie.
Anoniem

En een bijzonder verhaal van Emiel, een boer in Zeeland die biologisch teelt.

Onze ervaring met Emiel en wat hij doet vonden en vinden wij heel bijzonder. Biologisch boeren op een schaal waar wij wel even van stonden te kijken. Een mooie plek met een uitgebreide en druk bezochte biologische winkel. Wij waren ook enorm onder de indruk van het Voedselbos. Een locatie in ontwikkeling waar je vanaf 2018 kunt verblijven in een luxe tent. Heerlijke stilteplekken om bij te komen maar zeker ook om trainingen te kunnen geven of volgen. Een aanrader om Emiel te (blijven) volgen in deze en andere ontwikkelingen.
afb. 1-duims vitalizer bij biologische boer in Zeeland

Energetische platen en douchevitalizer – juli 2017
Een dame die anoniem wil blijven heeft, naast een aantal energetische platen een kraan- en douchevitalizer aangeschaft. Zij is zeer verrast door de rust die zij nu in haar huis ervaart nadat de energetische platen op verschillende plaatsen zijn aangebracht en opgehangen.
Een andere plaat ligt tijdens het werk onder haar computer waardoor zij zich veel minder moe voelt. Na het werk verhuist deze plaat naar de koelkast of onder haar fruitschaal om de houdbaarheid en vitaliteit van het eten geoptimaliseerd wordt.
Anoniem