Energy Flows opent praktijkwinkel

Zaterdag 3 maart is het dan zover: de praktijkwinkel van Energy Flows gaat open. Javie Verhoef en Astrid van der Does laten op 3 maart aan een kleine groep mensen de praktijkwinkel zien.

Vanaf vrijdag 9 maart is de praktijkwinkel twee dagen in de week geopend en ben je welkom. Laat je verrassen door de kleuren en verscheidenheid in mineralen en steengoed. Verwonder je wat vitaliteit uit eigen kraan is. Of laat je aanraken in een Body-Mind-Massage.
Bij dit laatste spreekt het voor zich dat er geen massages worden gegeven tijdens openingstijden. Wel is het mogelijk een heel korte aanraking te krijgen waardoor je een globale indruk krijgt.

De praktijkwinkel van Energy Flows is geopend op vrijdagen en zaterdagen van 1017 uur. Body-Mind-Massages worden vooralsnog alleen op donderdagen ingepland en zijn op afspraak. Een afspraak maken gaat het snelst door een whatsapp naar Astrid te sturen 06 181 377 32. En ben je in de buurt loop dan gerust binnen om kennis te maken, lekker rond te neuzen of gelijk een afspraak te maken.

Wij, Javie en Astrid, hopen je snel te zien in onze praktijkwinkel.

Vera Cruz