Internat. mineralenbeurs

Op 7 en 8 maart 2020 was de Internationale mineralenbeurs in de Broodfabriek in Rijswijk. Voor Energy Flows was het eigenlijk onze echte ‘vuurdoop’ tussen de ‘grote jongens’. Leveranciers, groothandels en andere bedrijven die, soms al ruim 20 jaar, op grote beurzen in binnen- en buitenland aanwezig zijn. En dan komen wij, Energy Flows, die net 2 jaar ons bestaan vieren dit jaar…

Bij het opbouwen waren we nog wel een beetje afwachtend of we het wel goed zouden doen. Is ons aanbod wel zo mooi als wij vinden en hoe vinden onze medestandhouders ons en ons aanbod? En, nog belangrijker, hoe vinden de mensen die rondlopen onze mineralen?

Nou, al vrij snel bleek dat de gedachten die we vooraf hadden volkomen onterecht waren. Zowel de organisatie, medestandhouders en het rondlopend publiek liet herhaaldelijk weten dat het getoonde aanbod volledig voldeed. Een aantal standhouders geloofden zelfs niet dat het onze eerste keer was dat we op een mineralenbeurs stonden. Dat is toch best een mooi compliment die we graag ‘in onze zak’ staken.

Het aantal mensen was, mede door de griep en hieraan gerelateerde ontwikkelingen iets lager dan de jaren ervoor. Het mooie daarvan was echter dat hierdoor meer aandacht en uitleg gegeven kon worden aan de mensen die vragen stelden of meer informatie wilden hebben.

Wij kijken met veel plezier terug op de afgelopen beurs en gaan ons alweer voorbereiden op de volgende beurs.

28 maart – Expo Center Hoevelaken van 10 – 16 uur.
Zie onze agenda voor meer informatie

Onderstaand een impressie van onze stand bij de Internationale Mineralenbeurs in de Broodfabriek