Verzamelaar?

Op 16 & 17 november 2019 in de Jaarbeurs Utrecht is Europa’s grootste vintage evenement. Je vindt hier van alles. De plek met de grootste keus voor verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek of tweedehands spullen. Al met al een uitstekende aanleiding om eens een weekendje rond te komen kijken.

Mineralen

Wij, als Energy Flows, zijn die dagen op deze beurs te vinden met mineralen. Ben jij geïnteresseerd in mineralen en/of steengoed? Kom dan langs en zie wat wij in onze collectie hebben.

Vanaf november is het nog eventjes tot de Feestdagen in December. Voor veel mensen een tijd waarin we meer aandacht voor elkaar hebben en elkaar cadeautjes geven. Wij zullen daarom tevens een aantal sieraden meenemen.

We kunnen, gezien de beschikbare ruimte, natuurlijk maar een deel van onze collectie laten zien. Gelukkig hebben we ook nog een fysieke ruimte en ben je daar van harte welkom om te komen kijken.

Vitalizers

Naast mineralen vertellen we je ook graag over een ander product van ons: de vitalizer. Wil je (meer) weten over vitalizers of ben je benieuwd wat dit is? Kom dan liever bij ons in onze praktijkwinkel.

Wil je zo en zo meer weten over dit product en wat het voor jou en je omgeving doet? Beter om dan een afspraak te maken in onze praktijkwinkel waar we je gevitaliseerd water kunnen laten proeven.

Onze praktijkwinkel is in Soest en is open op vrijdagen en zaterdagen van 10 – 17 uur. Wil je specifieke dingen zien op de verzamelaarsjaarbeurs laat het ons dan weten zodat we kijken of wij je hieraan kunnen helpen. Stuur ons gerust een mail met je vraag.

Voor meer informatie over de Verzamelaarsjaarbeurs kijk je op de website, klik hier >>.

Oja, aangezien ook wij op één plaats tegelijk kunnen zijn… onze praktijkwinkel is gesloten in het weekend van 16 en 17 november 2019.