Argan olie – voor binnen en buiten

Van buiten

afb Argan Massage - Massage Huid olieVoel even mee als je wilt. Een milde aanraking die je verzacht, voedt en een gevoel van ontspanning geeft. Terwijl je de rijke en voedende Arganolie op je huid smeert ruik dan eens aan deze heerlijk zachte huidolie. Sluit je ogen en laat je meevoeren door de geur van sinaasappel, ceder, kamille en koriander. Droom even weg naar een sfeervolle, aangenaam vredige omgeving van velden met citrusbomen en ceders.

En terwijl je nog nageniet van de zachtheid en geur van de premium Argan huidolie voel je ook dat je gezicht ontspant door de heilzame kracht van de cosmetische Arganolie. Je haar en nagels worden optimaal gevoed door de rijke samenstelling van dit product.

afb Argan CosmetischCosmetische Arganolie – Premium massage en huid olie en Argan cosmetisch – hebben een weldadige invloed en voeden de huid, kalmeert haar en helpt haar de veerkracht te herwinnen.

Van binnen

Naast de verzorging aan de buitenkant is er ook een prachtige – en lekkere – culinaire Arganolie. In het zuiden van Marokko wordt deze Arganolie als traditioneel ingrediënt in verschillende gerechten gebruikt. Volgens kenners kun je de smaak van culinaire Arganolie het beste vergelijken als nootachtig met een combinatie van sesam, heerlijk vers gebakken brood en geroosterde hazelnoten.

afb Argan CulinairDeze culinaire variant van Arganolie bevat een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren, vitamine E, kalium en magnesium. Hiermee heeft de culinaire Arganolie een positieve uitwerking op veel aspecten van onze gezondheid.

De Premium Argan massage & huid olie bevat een hoge concentratie Tocopherol (vitamine E), antioxidanten en onverzadigde vetzuren. De Premium Argan massage & huid olie is gecombineerd met zoet amandel olie.

Argan cosmetisch is een 100% pure cosmetische Arganolie die niet vet is en geen vette laag op de huid achterlaat.

Over het gebruik van Arganolie wordt onder ander gezegd:

  • het verlaagd het cholestorol gehalte
  • het helpt schadelijke vrije radicalen afbreken
  • het heeft een ontstekingsremmende werking
  • het stimuleert de algehele doorbloeding
  • het revitaliseert cellen
  • het versterkt het immuunsysteem
  • het is een bijzonder effectieve beauty olie voor gezicht, haar, nagels en huid
  • het voedt de huid, kalmeert en helpt haar veerkracht herwinnen

Ter kennismaking en zolang de voorraad strekt.
afb Argan verwenpakket