Euregio Koi Show Oldenzaal

Nog een paar dagen en dan is het zover: de Euregio Koi Show in Oldenzaal – voor Koi liefhebbers en geïnteresseerden. Georganiseerd door Koi Club Nederland, een organisatie welke als doel heeft de koi hobby te promoten. En wij, Energy Flows zorgen voor een optimale water- lucht kwaliteit voor de aanwezige koi’s.

Deze koi show wordt voor de 9e keer gehouden bij:

Het Hulsbeek
Oude Almeloseweg 11
7576 PE, Oldenzaal

Naast amateur koi liefhebbers showen ook dealers uit Europa hun mooiste koi’s. En natuurlijk vind je gezellige stands met toebehoren en andere zaken die het leven van jouw koi nog aangenamer kunnen maken.

Energy Flows vitaliseert

Wij zijn van mening dat koi’s – net als alle vissen – dichtbij de mens staan. Kleur, groei en gezondheid van koi’s wordt bepaald door een aantal zaken. Het is van groot belang dat koi-liefhebbers zich realiseren dat, naast goede voeding, aan een aantal basisvoorwaarden voldaan moet worden. Dat zijn logischerwijs een goede lucht- en waterkwaliteit.

Het spreekt voor zich dat koi’s, zeker gedurende een koi show, voorzien moeten zijn van goed en zuurstofrijk water. Al sinds jaar en dag stelt Henk Pannekoek – Aqua Aurora hiervoor de benodigde vitalizers ter beschikking.

afb Energy Flows vitaliseert Euregio Koi ShowDeze vitalizers worden geplaatst tussen de lucht- en wateraanvoer zodat het water in de vats van uitstekende kwaliteit is wat de koi’s weer ten goede komt. En dat zie je tijdens deze koi show.
Kijk maar eens naar de koi’s, zien ze er gestrest uit? En, misschien nog wel beter, ruik maar eens aan het water in de vats…

Wisseling van de wacht

Henk – Aqua Aurora – en Javie – Vi-Ja-Koi – zijn al jaren op onder andere koi shows te vinden met informatie over vitalizers en de vele toepassingen daarvan. Eind 2017 heeft een ‘wisseling van de wacht’ plaatsgevonden.

Na een jarenlange samenwerking heeft Henk, de koi shows overgedragen aan Javie en zijn vriendin Astrid. Javie en Astrid waren in 2017 al, namens Aqua Aurora, aanwezig tijdens: Goes Azie, de Koi show in Hasselt en op de Koi dagen in Arcen. Van alle kanten is dit goed bevallen dat nu besloten is dat zij vanaf 2018 op alle volgende koi shows onder hun eigen naam: Energy Flows te vinden zijn.

Wij vinden dat natuurlijk ongelooflijk mooi, zeker omdat vitalizers en het houden van koi’s twee van Javie’s passies zijn (meer over Javie en zijn ervaringen met vitalizer op een koi vijver lees je hier >>). En hoe leuk is dat als je gewoon van je passie je werk kunt maken…
Energy Flows biedt naast Vitalizers, Mineralen & Steengoed en Body-Mind-Massages aan.

Wil je meer over ons weten, heb je nog nooit gehoord van een vitalizer, ben je benieuwd, heb je vragen of wil je meer informatie? Kom dan op 26 en/of 27 mei naar de Eurogio Koi Show in Oldenzaal en kom naar onze stand. Wij zijn te vinden in stand nr. 3.

Wij hebben er zin in en zien je graag in Oldenzaal.
Javie & Astrid