Koi show Goes Azie

Energy Flows Goes Azie

Koi show Goes Azie

2017 is door Goes benoemd tot Azie jaar en daar hoort een koi show bij. Op 17-18 juni 2017, een bijzonder warm weekend in Goes en op een prachtige locatie in de tuin van het Manhuis was het zover. Onze stand is op de binnenplaats onder een geweldige kastanjeboom, heerlijk in de schaduw.

Stand Goes Azie

Prachtige koi’s en een gezellige sfeer maken deze show voor de vele liefhebbers en geïnteresseerden tot een leuk weekend. De Aziatische sfeer van koi’s en bonsai en andere stands werd gecombineerd met muziek, eettentjes en een pasar malam in de grote kerk aan de markt. Al met een al een evenement waar voor iedereen wel wat te vinden was.

Waarom onze aanwezigheid?

Al sinds jaar en dag worden de vats met koi’s voorzien van gevitaliseerd water. De vitalisers worden steeds beschikbaar gesteld door Henk Pannekoek – Aqua Aurora. Henk en Javie Verhoef – Vi-Ja-Koi zijn inmiddels een bekend duo. Beide heren zijn al jaren op verschillende koi shows aanwezig met hun ‘waterbar’ en stand waar zij onder andere uitleg geven over vitalisers en vitaal water.

Door omstandigheden heeft Henk zich afwezig gemeld maar kon Javie rekenen op de aanwezigheid van Astrid van der Does – YourInnergy. Zij delen een interesse in koi’s en bonsai en samen hebben zij de nodige voorlichting en informatie gegeven over vitalisers en het belang van goed water en lucht voor mens en dier. In dit geval nu speciaal gericht op koi’s en de kwaliteit van water en lucht van vijvers.

Spannende samenwerking

Deze show was de eerste samenwerking tussen Javie en Astrid. Op zich best spannend aangezien zij elkaar hebben ontmoet tijdens de Gezondheidsbeurs in februari 2017. “Dan is het al heel snel dat we op deze manier samen een show draaien“, zoals beiden vertellen.
En dat de samenwerking goed bevalt blijkt wanneer de vraag vanuit de Belgian Koi Society komt of wij ook tijdens de Koi Show in Hasselt aanwezig willen zijn.
Een dikke ja uit de monden van zowel Javie als Astrid, waarmee de volgende show een feit is. Op naar het weekend van 24-25 juni in Hasselt.