Koi’s in Hasselt

Jawel de tweede koi show voor Javie en Astrid. De samenwerking is goed bevallen. Helaas weer zonder Henk maar wij, Javie en Astrid, zullen Aqua Aurora wederom weer vertegenwoordigen tijdens de Belgische koi-, vijver- en tuindagen. Deze koi show is georganiseerd door de Belgian Koi Society op 24 en 25 juni naast de Japanse tuin in Hasselt (België).

Water en lucht vitaal voor de koi show

Wederom is het water en de lucht voor de vats met koi gevitaliseerd met vitalisers van Aqua Aurora. Naast de vitalisers voor de vats waren Javie en Astrid namens Aqua Aurora aanwezig om vragen te beantwoorden of informatie te geven over vitalisers en vitaal water en lucht. En wie wilde proeven was natuurlijk ook van harte welkom aan de waterbar.

Een kleine impressie in beelden van dit weekend vind je hieronder.

Twee zeecontainers, gevuld met vitaal water, worden gebruikt om de vats voor de koi’s te voorzien van vitaal water.

afb. Koi Show Hasselt 2017 - achter de schermenVitaal water voor de koi’s dankzij de vitaliser van Aqua Aurora.

In de stand van Aqua Aurora zijn verschillende vitalisers te zien. De (reis)vitaliser die uitermate geschikt is en veel gebruikt wordt voor de toevoer van water en verhoging van het zuurstofgehalte in kleinere koi vijvers. Voor de grotere vijvers of achter de watermeter in huis een grotere vitaliser. En natuurlijk een ‘bekende’, de waterbar. Hier kon men het verschil proeven of voelen tussen water met of zonder vitaliser.

afb stand op koi show Hasselt

Algemene indruk

Aan het eind van de tweede dag kunnen wij met recht zeggen dat het een zeer geslaagd weekend is geweest. Complimenten voor de organisatie van de Belgian Koi Society. Heel goed georganiseerd en mensen die vriendelijk en behulpzaam zijn geweest als we vragen hadden.

Ondanks de veelvuldig terugkerende vraag: “komt er ook bier uit”, hebben we veel mensen informatie gegeven over vitalisers en het gebruik hiervan. Veel mensen die in eerste instantie nogal skeptisch en lacherig bij onze stand kwamen hebben vaak verrast toegegeven dat ze toch wel verschil konden proeven wanneer het water door een vitaliser was geweest.

En naast informatie geven over vitaal water, lucht en vitalisers voor vijvers en koi had men ook interesse over de toepassing van vitalisers in huis of op vakantie. Tja, hoe mooi is het als je op je vakantie adres in bijvoorbeeld Spanje dankzij het gebruik van een reisvitaliser water gewoon water uit de kraan kunt drinken!? Scheelt toch een hoop gesjouw met waterflessen toch?

afb. reisvitaliser