Oranje mineralen

Ja die bestaan zeker maar het is meer een verwijzing naar Koningsdag.

Wij waren aanwezig op de ‘kleedjesmarkt’ in Utrecht. ’s Morgens nog wel even de afweging ‘gaan we wel, gaan we niet’ maar aangezien de weersverwachting meeviel gegaan met de instelling ‘we zien het wel’.

Een uitstekende parkeerplaats dichtbij de locatie van de kleedjes, alles in onze bolderkar en op weg. Onderweg allemaal mensen met oranje accenten aan: oranje haar, truien, jurkjes (brrr, was best fris) en noem het maar op, het was in allerlei varianten te zien. De sfeer zat erin, leuk en gezellig.

Onze bolderkar bewees, ondanks een scheef en ‘lam’ wieltje weer goede diensten. We waren binnen no-time uitgepakt en klaar voor de dag.

Goed bedacht was ons concept om alles netjes in dozen te laten zodat we snel uitgepakt en na afloop weer snel ingepakt zouden zijn. En wat we merkten is dat het overzichtelijk was voor de mensen die langskwamen. Dat was ook positieve feedback van veel mensen die op deze manier snel konden zien wat we hadden.

Een paar dikke buien zoals voorspelt en we hebben zelfs een beetje hagel op ons hoofd gehad. Over de dag gezien viel het ons heel erg mee en hebben we de spullen maar drie keer af hoeven dekken, handig die dekzeilen!

Japanse varen in creme keramiek potje

Wat we bij ons hadden was een klein deel van onze collectie: Rozenkwarts, Amethist, Bergkristal en nog wat diverse stukken.

En Javie’s trots: Japanse varentjes. Ook deze keer bleek dat deze Japanse varentjes weer een groot succes waren.

Normaal als accentplantje in gebruik bij bonsai’s maar ook bijzonder en goed te houden als solitair plantje in een potje.

Met dank aan onze buren, haha als die dit bericht lezen gaan ze vast lachen. Dankzij hen stonden wij namelijk op deze locatie. Twee broers die we ontmoet hebben in de ‘mineralen’-wereld en waar we gelijk een leuke klik mee hadden. Inmiddels doen we een aantal dingen samen, waaronder deze ervaring. Voor ons een eerste keer maar wie weet, volgend jaar weer…

Terugkijken op deze dag, een succes en een leuke dag.

afb Energy Flows op de 'kleedjes'-markt in Utrecht