Grenzeloos vitaal

Energy Flows praktijkwinkel is inmiddels net iets langer dan een jaar actief in een fysiek pand. Tijd voor een korte terugblok.

In maart 2018, zijn wij Javie en Astrid, enthousiast begonnen met onze praktijkwinkel aan de Koninginnelaan 19 in Soest. Bij Energy Flows combineren we onze kennis en ervaring op het gebied van Vitalizers en Vitaal water, Mineralen en Steengoed, Massage en Bonsai.
We hebben onze kennis en ervaring eens in jaren uitgedrukt…

Vitalizers – Vitaal water
Javie – sinds 2006 | Astrid – sinds 2016
Mineralen – Steengoed
beiden al vanaf onze jeugd (heel lang geleden)
Massage
Astrid – professioneel sinds 2010
expertise: massage bij kanker – energetische massage
Bonsai
Javie – dit jaar 50 jaar

De opstart was wat moeizaam en kostte ons iets meer inspanning dan gedacht. Nu kijken we echter terug op een mooi jaar en we zien dat steeds meer mensen ons weten te vinden. Niet alleen voor onze collectie mineralen maar verrassend genoeg juist voor onze vitalizers.

Dank jullie wel

Blij zijn we dat we zeer positieve feedback en complimenten ontvangen van kenners op het gebied van mineralen en steengoed. Daar worden we heel blij van want ja, wij kunnen het aanbod van mineralen en steengoed wel mooi vinden maar het is zeker de bedoeling dat jij, als klant het mooi vindt.

Voor iedereen die bij ons is geweest voor tips, vragen, advies, een aanschaf of anderszins… heel hartelijk dank. Zonder jullie zouden wij niet bereikt hebben wat we nu al gedaan hebben.

Opvallend

Tot slot een paar zaken die we met jou willen delen omdat ze ons zijn opgevallen.

  • de belangstelling en interesse voor vitalizers is enorm groot
  • mensen kiezen liever voor duurzaam en kwaliteit
  • unieke stukken mineraal zijn zeer gewild

Zegt het iets over de kwaliteit van ons (drink)water? Wij denken van wel. Tegelijkertijd zegt ook iets over onszelf, we worden ons steeds bewuster van wat onze impact is op onze omgeving.
Wij zijn van mening dat onze vitalizers een positieve bijdrage leveren aan ons en onze omgeving. Dat we in onze gedachte worden bevestigd door ervaringen van mensen die zelf een vitalizer hebben sterkt ons in onze missie om daadwerkelijk iets terug te geven aan onze omgeving.

Meest opvallend is dat vitalizers steeds vaker naar het buitenland gaan.
Waarom vraag je je misschien af? Wij vragen altijd waar een vitalizer gebruikt moet worden. Het meest gegeven antwoord is:
In het buitenland is de kwaliteit van het water dusdanig dat het plaatsen van een vitalizer duidelijk en merkbaar verbetering geeft. Water kun je dan gewoon drinken!

Vitalizers van ons zijn inmiddels in gebruik in:
Israel, België, Polen, Thailand en Spanje.

Heb jij na het lezen van dit bericht interesse, vragen of wil je informatie?
Wees welkom op vrijdag of zaterdag in onze praktijkwinkel.
We zijn open van 10 – 17 uur.
Je mag ons natuurlijk ook een mail sturen.