De 11e keer Arcen

Door Javie – Voor de 11e keer met vitaal water op de koi show in Arcen.
En voor de 5e keer op rij is het belangrijkste van ‘de show’ weer voorzien van vitaal water: de koi’s in de vats zwemmen allemaal in vitaal water. En toch een beetje een primeur… voor het eerst wordt nu ook de lucht gevitaliseerd. Dit geeft aanzienlijk meer zuurstof in het water, een ‘verademing’ voor de koi.

afb. vitalisers
Vitaal water en Zuurstofrijke lucht dankzij vitalisers

Ik ben er erg trots op, maar het heeft heel veel voeten in de aarde gekost om zo ver te komen. In 2007 stond ik hier voor de eerste keer met vitaal water en vitalisers. Nou dat heb ik geweten, ik was ‘meneer Jomanda’.

Een ijzeren buis zonder stekker die goed water geeft. De mensen dachten die is gek dat bestaat niet. Maar ik heb doorgezet. Het heeft mij bloed, zweet en tranen gekost om zoiets unieks te verkopen en te laten proeven. Zelfs vandaag de dag is er nog heel veel ongeloof bij mensen. Gelukkig komen er ook steeds meer heel veel blije en tevreden mensen. Mensen die op allerlei gebied heel veel plezier aan het vitale water beleven. Zowel voor hun koi maar zeker ook voor henzelf.

Impressie Arcen 2017

Het was deze keer bijzonder. Voor het eerst in Arcen zonder Henk Pannekoek die wegens ziekte niet aanwezig kon zijn. Maar wel met mijn grote nieuwe liefde Astrid van der Does . Voor Astrid was het voor het eerst in Arcen, inmiddels wel de 4e show / beurs die we samen doen. Zij heeft het heel goed gedaan en geeft mij weer nieuwe inspiratie om nieuwe mooie projecten te gaan uitvoeren.

Wat deze keer de show extra leuk en bijzonder maakte was de belangstelling uit het buitenland. Vanuit Engeland, Duitsland, Polen en zelfs Amerika heeft men serieus belangstelling voor de vitaliser en vitaal water. Nu hopen dat ‘de vitaliser’ echt een stap hoger komt en dat ik, samen met Astrid binnenkort af kan reizen naar het buitenland. Wat een cadeau na zoveel jaar, hoe blij zullen mensen, dieren en planten worden als ze in aanraking komen met vitaal water.

afb waterglazenAl met al een zeer mooie koi show, op naar de 12e keer.
Javie en Astrid
Energie Flows