Kennismakingsaanbod Body-Mind-Massage

Pssst, lees dit stukje en laat je even meenemen….

Je komt binnen in een ruimte. Misschien ben je overweldigd door de aanwezigheid van Mineralen & Steengoed en tegelijkertijd ben je je ook (on)bewust van de sfeer die in de ruimte hangt. Je laat je verrassen. Na een kennismaking en een gesprek is duidelijk wat de bedoeling is en wat jouw aandachtsgebieden zijn.

afb massagebankAls je op de massagebank ligt voel je de warmte van ervaren handen die precies weten waar ze moeten zijn. Af en toe een gevoelig punt – bijzonder dat je je daar zelf niet eens altijd van bewust was – en na een paar strijkingen en misschien wat druk voel je dat de spanning afneemt.

Hoe fijn dat je echt meer ruimte en rust ervaart terwijl je hoofd steeds rustiger wordt. Pfoo af en toe een diepe zucht en steeds meer ontspanning ervaren. Mmm, was toch wel nodig dat je jezelf wat ‘me-time’ hebt gegund.

Klinkt dat goed in je oren en gun je jezelf echt even tijd voor jezelf?

Kom kennismaken

Maak gebruik van het openingsaanbod van Energy Flows. In de maanden maart en april boek je een Body-Mind-Massage van ca. 60 minuten voor € 40,-

Een afspraak maken doe je het snelst door een whatsapp te sturen naar Astrid 06 – 18137732

Ben je in de buurt van onze praktijkwinkel dan kun je natuurlijk ook gewoon binnenkomen. We zijn open op vrijdagen en zaterdagen van 10.00 – 17.00 uur.
De Body-Mind-Massages zijn alleen op afspraak.